Behöver du göra en kund-, eller kanske medarbetarundersökning så ska du vända dig till AQ Anlys. De kan allt om undersökningar!

AQ Analys

Totalentreprenad av kök. De planerar och bygger ditt nya kök, inkl. VVS och installation. Titta förbi deras utställningshall.

Inexteria

Inrikitade på försäljning av fyrhjulingar men även andra motorfordon såsom bilar och motorcyklar. De finns i Ullavi ungefär 20 min från Örebro.

Wheels 4 Fun

Årstid ligger på norr i Örebro. Här hittar du vackra blommor samt inredning i i vintage och chabby chic-stil. Bröllps-, och begravningsbuketter.

Årstid

Dessa människor hjälper större byggfirmor med kalkyler och beskrivningar av byggen, såsom skolor, vårdhem, kontorsbyggnader, m.m.

BK Beräkningskonsulter

Ett företag med många år i nacken som lås och säkerhets- specialister här i Örebro. De finns på Stångjärnsgatan 8 och är ett himla trevligt gäng.

Lås & Säkerhet

Återförsäljare av motorcyklar samt MC-kläder. De har även en verkstad dit man kan lämna in sin MC för uppfräschning. De finns för tillfället ute i Bettorp.

ATM MC

Återförsäljare av ESPRIT samt WinTool. Stor erfarenhet från verkstadsindustrin och erbjuder olika former av konsulttjänster.

Holotech AB

Då det ännu inte finns något Gymnastikens Hus i Örebro har några eldsjälar, som själva sysslar med gymnastik, gått ihop och arbetar nu för att bygga ett här i stan.

Gymnastikens Hus Örebro

Ny och stilren hår & makeup-salong strax intill Järntorget i Örebro. Med kärlek till ekologiska produkter. Kom in och skäm bort dig med ny frisyr/makeup.

Studio 2

Dotterbolag till Bk Beräkningskonsulter. De gör i stort sett samma saker som Bk men finns istället för Örebro i Sandviken.

Kalkyldata

Örebros mysigaste pub som funnits sedan 1994. De har kört på samma koncept hela tiden vilket verkar vara ett vinnande sådant då det alltid är fullt med folk.

Stallyktan

Frisörsalong på Skolgatan 48 i Örebro. Här hittar du tre pigga frisörer som klipper till fina frisyrer. Under tiden kan du luta dig tillbaka i en avslappnad atmosfär.

Klippstudion

En sida om Ervalla Bygd som ligger några mil utanför Örebro. Lite information om skola, företag, aktiviteter m.m.

Ervalla Bygdelag

En sida som presenterar de företag som är medlemmar i Tysslinge Företagare samt kommande evenemang m.m.

Tysslinge Företagare

Dessa grabbar lär ut självskydd till anställda inom ett stort antal branscher, detta om de bland annat skulle bli attackerade av en illasinnad kund.

Svenska Självskyddsgruppen

Erfaren skattejurist som hjälper små till medelstora företag med olika skattefrågor. Hög tillgänglighet, flexibilitet och närhet till kunden är ledord i verksamheten.

Lundin Skatt

En träningsform utöver det vanliga. Göran och Magnus (båda utbildade personliga tränare) lotsar dig genom ett träningspass a lá militärstyle. Alltid utomhus!

Örebro Military Training

Lagerteknik hjälper ditt företag med olika former av lagerställningar i både mindre och större format. Finns i Örebro. De har en bakgrund i Wenco lagerställningar.

Lagerteknik

Sixtorp är en friluftsgård som ägs av Region Örebro Län. Här finns vackra vandringsleder, utegym, möjlighet att bada badtunna, basta med mera. Boka för ditt företag, för din skolklass m.m.

Sixtorp